NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Moste, 620.000 EUR

V urejenem in mirnem naselju, v bližini Šmartinskega parka, prodamo luksuzno opremljeno 4-sobno dupleks stanovanje, v skupni izmeri 184,02 m2 (110,80 neto površina stanovanja, 67,82 m2 atrija, shramba v izmeri 5,40 m2) in lastnim parkirnim mestom v garaži. Možnost nakupa dodatnega parkirnega mesta v garaži.


Stanovanje se nahaja v novejšem modernem objektu; dvigalo, upravnik – Sintal-Eko, lasten agregat, skupna kolesarnica, dodatna parkirna mesta v garaži za obiskovalce. Prijetno naselje potencialnim kupcem nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo; možnosti rekreacije, banka, trgovina, LPP postaja, vrtec, šola in bližina obvoznice.

 

Svetlo, prostorno in nadstandardno opremljeno 4-sobno stanovanje obsega dve etaži. Odlikuje ga razgiban tloris, ki obsega odprt predprostor z galerijo in vizualno dovršenimi detajli (svetila Louis Poulsen, slike), hodnik z vgradnimi omarami, otroško sobo z izhodom na balkon, spalnico z izhodom na balkon ter kopalnico s kadjo.

Moderne stopnice s stekleno ograjo vodijo v bivalni del, ki obsega kuhinjo (Nolte) z jedilnico, dnevno-bivalni porstor z izhodom na čudovit atrij, dodatno sobo z izhodom na atrij ter kopalnico s tušem. Urejen atrij (vrtna sedežna garnitura in jacuzzi) nudi pravo oazo miru in sprostitve.

 

Stanovanje je izredno svetlo in opremljeno po meri. Odlikuje ga izjemna bivalna funkcionalnost v kombinaciji s premišljenimi vizualnimi detajli. Po stanovanju je položen parket, zunanje žaluzije - daljinsko upravljanje, alarmni sistem, video nadzor, klima. Položnice na vpogled ob ogledu.

 

Stanovanje je primerno za potencialne kupce, ki cenijo prestiž in kakovost bivanja. Stanovanje se prodaja opremljeno. Hitro vseljivo.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225,

E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.