PRODANO!! 1-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 150.000 EUR

1-sobno stanovanje, Ljubljana Center, hiša zgrajena l. 1800, prenovljena l. 1998, P/3 nad., brez dvigala, neto bivalna površina 46,90 m2, shramba 4 m2, parkiranje s parkirno dovolilnico. Cena: 150.000 EUR.

Na eni najbolj slikovitih ulic v mestnem jedru, znotraj območja za pešce, prodamo funkcionalno 1-sobno stanovanje v obnovljeni stavbi. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (vrtec, šola, trgovine, banka, pošta, lekarna, mestna tržnica, postajališče LPP). Parkiranje je možno s parkirno dovolilnico – cona 1.

Razgiban tloris obsega velik dnevno bivalni prostor s tremi okni, garderobo, kuhinjsko nišo s priključki, spalni del z oknom orientiran na notranje dvorišče in kopalnico s prho. Odprta zasnova prostora omogoča novemu lastniku prilagoditev tlorisa po lastnih željah. Stanovanje je neopremljeno, vhod je z notranjega hodnika. Pripada mu tudi shramba. Centralno ogrevanje je vezano na elektriko (lastna električna peč). Stanovanje je bilo v obnovljeno ob prenovi celotne stavbe.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, ogrevanje, internet).

Stanovanje je zemljiško knjižno urejeno, takoj vseljivo, primerno za posameznika ali par. Prostor je primeren tudi za opravljanje mirne dejavnosti. Odlična priložnost za naložbo.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216; E-mail: apsesek@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.