Poslovni prostor - kombiniran prostor, Gorenjska - Kranj, 9,00 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor-športna dvorana, Kranj-Britof, zgrajeno l. 2000, P./1.nad., površina 134 m2. Cena: 9,00 EUR/m2/mesec.


Na odlični lokaciji v kraju Britof pri Kranju oddamo svetle in odprte poslovne prostore v skupni izmeri 134 m2. Slednji se nahajajo v urejeni in vzdrževani stavbi. V neposredni bližini je celotna infrastruktura.

Poslovne prostore odlikuje funkcionalen tloris, ki obsega hodnik, štiri ločene prostore, dvoje sanitarij ter manjšo kopalnico s tušem. Trenutno je zasnovano kot športni center, lahko pa se preuredi, skladno z drugačno dejavnostjo. Prostori imajo velika okna, so svetli in imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje. Prostori se oddajajo neopremljeni.


Mesečni stroški znašajo med 60 EUR in 160 EUR. Prostori so ogrevani na toplotno črpalko, so klimatizirani in imajo urejen prezračevalni sistem.


Brezplačno parkiranje je omogočeno pred poslovno stavbo.


Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.