PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 275.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, blok zgrajen l. 1983, obnovljeno l.2019, nad. 7./13., dve dvigali, stanovanje prenovljeno l. 2019, skupna površina 81,60 m2, bivalni prostor 77,00 m2, balkon 4,60 m2, klet 3,10 m2, zagotovljeno parkirno mesto ob stavbi. Cena: 275.000 EUR.

Na Brilejevi ulici prodamo izredno prijetno in svetlo stanovanje s čudovitim odprtim pogledom proti središču mesta in Rožniku. Odlična lokacija omogoča hiter dostop do mestne obvoznice in gorenjske avtoceste. Okoliška infrastruktura ponuja vse za udobno bivanje (trgovski center, vrtec, šole, trgovine, sprehajalne poti, postajališče LPP). Ob bloku so urejene zelenice in otroška igrišča.

Sončno stanovanje je orientirano proti vzhodu in zahodu. Funkcionalen tloris obsega prostoren predprostor z garderobno omaro iz katerega se dostopa do vseh prostorov. Popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico, dnevna soba in balkon so obsijani z jutranjim soncem. Večja glavna spalnica omogoča ureditev ločene garderobne sobe. Druga soba se trenutno uporablja kot delovna in se lahko prilagodi potrebam lastnika. Kopalnica z walk-in prho in sanitarije so ločene.  

Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2019 – nova okna in protivlomna vrata, radiatorji, nova kuhinja, kopalnica in sanitarije z vsemi napeljavami. Delno je bil zamenjan parket. Vsi prostori so svetli in zračni. Pripada mu klet in uporaba z ograjo varovanega parkirnega mesta.

Centralno ogrevanje in topla sanitarna voda sta vezana na mestni toplovod, na voljo je optični internetni priključek, blok ima upravnika.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Ana Paska Sešek, tel: 00386-40-626-216;
E-mail: apsesek@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.