NI NA VOLJO ZA PRODAJO! Garsonjera, Ljubljana Center, 90.000 EUR

V centru mesta prodamo opremljeno garsonjero, ki predstavlja odlično priložnost za investicijo. V bližini so trgovina, banka, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, UKC itd.


Stanovanje se nahaja v polkleti manjšega bloka. Obsega bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in spalnico ter kopalnico s tušem. Prostori so orientirani proti severu.


Stanovanje je opremljeno (oprema po dogovoru ostane v stanovanju), v kopalnici je priključek za pralni stroj, v kuhinji pomivalni stroj, na voljo so vse potrebščine in posoda za kratkoročni najem. Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2016, v bloku je bila leta 2015 prenovljena streha, načrtovana je tudi prenova fasade. V stanovanju je urejeno prezračevanje.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – SPL d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – elektrika, optika, rezervni sklad itd.).


Na voljo so plačljiva parkirna mesta na ulici ali z dovolilnico oz. v bližnji garažni hiši.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.