PRODANO!! Hiša samostojna, Kriška Vas, 230.000 EUR

V Kriški vasi, na mirni lokaciji s čudovitim pogledom na okoliške griče, prodamo novogradnjo v 5. gf., ki ima sodobno zasnovan tloris, v skupni izmeri 219,9 m2 bruto površine in 505 m2 pripadajočega zemljišča. Vsa infrastruktura se nahaja v Višnji gori in je oddaljena 3 min vožnje; vrtec, šola, trgovina in AC priključek.


Zasnova hiše obsega tri etaže: klet, pritličje in mansardo. Klet ima svetlobne jaške, je suha in brez vlage, obsega dve veliki sobi ter kurilnico. V eni od kletnih sob je talno gretje, možnost  izgradnje fitnesa ali savne. V pritličju hiše je utility s sanitarijami ter prostoren, funkcionalno zasnovan dnevno-bivalni prostor povezan s kuhinjo in izhodom na vrt. V mansardi sta dve sobi z izhodom na prostorno teraso, spalnica in kopalnica.


Hiša je kakovostno grajena in izolirana; 15 cm izolacije na fasadi, 20 cm izolacije strešne kritine, betonski strešniki Golob, trislojna okna, talno gretje. Priključki; kabelski internet, elektrika, voda, dvoprekatna greznica, ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko. Za vselitev je potrebno položiti talne obloge, položiti keramiko v kopalnici, namestiti sanitarno opremo, namestiti notranja vrata ter notranjo opremo.


Hiša ima ločen vhod v ložo, kjer je prostor za shranjevanje koles, kosilnice, vrtnega orodja. Parkiranje je možno pred hišo, ob hiši. Hiša je funkcionalno zasnovana in je odlična priložnost za nakup. Za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v mirni in neokrnjeni naravi.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225,

E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Vljudno vabljnei k ogledu.