5-in več sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 750.000 EUR

V luksuznem objektu Eko srebrna hiša prodamo vrhunsko zasnovano 5-sobno stanovanje z izjemnim razgledom na Ljubljano in okolico. Objekt je inovativno zasnovan in zgrajen po pasivnih standardih (energetski razred A1). Stanovanje je tehnološko dovršeno, vgrajen je visoko kvaliteten lastni prezračevalni sistem z rekuperacijo, klimatska naprava, pametne inštalacije z avtomatskim računalniškim krmiljenjem, senčila – električne žaluzije itd., kar omogoča racionalno porabo energije v vseh letnih časih.


Stanovanje se nahaja v 8. nadstropju, orientirano je proti vzhodu, jugu in zahodu, je izjemno svetlo in funkcionalno razporejeno; obsega predsobo, kopalnico, ločen WC, tri sobe, spalnico z lastno kopalnico ter velik bivalno dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter zastekljeno ložo.

Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni garaži, v stavbi je več kolesarnic, skupni prostori pa obsegajo tudi ograjeno in varovano dvorišče, namenjeno samo stanovalcem bloka.


Stroški so nizki in so odvisni od porabe (upravnik – SPL d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optični internet).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.