PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 375.000 EUR

Stanovanje se nahaja v idiličnem predelu Ljubljane, v neposredni bližini Koseškega bajerja, mnogih sprehajalnih poti (Mostec steza, Rožnik in Tivoli), lučaj stran od obvoznice ter slabih 10 minut vožnje z avtom do centra mesta. V bližini vsa potrebna okoliška infrastruktura; LPP postaja, banka, pošta, vrtec, šola, trgovine, koseška tržnica.


Okolica bloka je skrbno urejena, blok je vzdrževan (upravnik: SPL), dostop z kartico, domofon. Funkcionalen tloris stanovanje obsega prekrasen dnevno-bivalni prostor (JZ lega), ki združuje čudovit jedilni kotiček ter popolnoma opremljeno kuhinjo s kuhinjskim otokom, iz dnevnega prostora je izhod na ozelenel in ograjen atrij, ki nudi popolno zasebnost in hkrati stik z naravo ter omogoča kvalitetno preživljanje časa na prostem. Uporaben hodnik z vgradnimi omarami vodi v dve opremljeni spalnici (SV lega), popolnoma opremljeno kopalnico (pralni in sušilni stroj) ter ločene sanitarije.

 

Stanovanje se prodaja opremljeno (po dogovoru, odvisno od potreb in želja kupcev), z možnostjo odkupa parkirnega prostora v garaži.

 

Ogrevanje – plinska peč (servisirana januarja 2019), položnice na vpogled ob ogledu, klima, protivlomna vrata, tla-parket, oprema višjega cenovnega razreda.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.