ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 1300,00 EUR/mesec

4-sobno stanovanje, Ljubljana – Vrhovci, zgrajeno l. 1937, prenovljeno l. 2012, 1. nadstropje od 1. v hiši, skupna izmera 125 m2, bivalni prostor 95 m2, terasa 30 m2, lopa 9 m2, nadstrešnica. Cena: 1300,00 EUR / mesec.


V prijetnem in mirnem naselju na Vrhovcih oddamo popolnoma prenovljeno 4-sobno duplex stanovanje v 1. nadstropju stanovanjske hiše. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura – trgovina, osnovna šola, vrtec, LPP postajališče, PST, številne sprehajalne poti itd. Do obvoznice je 2 minuti vožnje z avtomobilom.


Stanovanje je orientirano proti vzhodu, jugu in zahodu. Obsega predsobo, hodnik s stopniščem, kopalnico, spalnico, otroško sobo, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, dodatno sobo / kabinet v mansardi ter prostorno pokrito teraso. Stanovanju pripadata tudi nadstrešnica za en avto in lopa.


Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2012 (vključno z vsemi inštalacijami). Oddaja se opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, hladilnik, kuhalna plošča na plin, pečica, napa.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – toplotna črpalka, elektrika, internet, voda, snaga). Primerno za pare in manjše družine, živali niso zaželene. Varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.