ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 2000, 5./5.nad. (dvigalo), skupna izmera 112,70 m2, bivačna izmera stanovanja 98,30 m2, loža v velikosti 7,60 m2, klet v velikosti 6,80 m2 ter parkirno mesto v kletni garaži. Cena: 1500,00 EUR/mesec.


V centru Ljubljane, v neposredni bližini objekta Vila Urbana, oddamo pravkar prenovljeno,  popolnoma opremljeno ter funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje/poslovni apartma s kletjo in parkirnim mestom v kletni garaži. Možen je najem dodatnega parkirnega mesta. V bližini sta trgovini Spar in Hofer ter parkirna hiša, mestna tržnica, LPP postajališče, pošta, lekarna, vrtec itd.


Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju in obsega prostoren hodnik, kuhinjo s prehodom v dnevni prostor z jedilnico in izhodom na zaprt balkon/ložo, kopalnico s kadjo in bidejem, dodatni WC, utility prostor s pralnim strojem, kabinet/otroško sobo ter zakonsko spalnico. 

Kuhinja je polno opremljena (novi aparati – indukcijska kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik, zmrzovalnik, napa itd.). Stanovanje je klimatizirano in omogoča udobno bivanje v središču mesta, orientirano je proti JZ s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, centralno ogrevanje, internetni priključek itd.).


Primerno za manjšo družino, par ali posameznika ter tuja predstavništva. Dovoljene so mirne domače živali (manjši pes, mačka,..), zaželen dolgoročen najem (11 mesecev z možnostjo podaljšanja), 1 x varščina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.