ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 2000,00 EUR/mesec

3 - sobno stanovanje, Ljubljana Center, stromeščanska hiša zgrajena l. 1815, 2/3 nad., brez dvigala, obnovljeno l. 2018, bivalna površina 150,00 m2, parkirno mesto v parkirni hiši. Cena: 2000,00 EUR/mesec.


Na elitni lokaciji v središču mesta oddamo razkošno staromeščansko stanovanje s čudovitim pogledom na Mestni trg in reko Ljubljanico. V neposredni bližini so številne restavracije, trgovine, galerije, lekarna, banka, postajališče LPP. Parkirno mesto je na voljo v parkirni hiši Kongresni trg in je vključeno v najemnino.


Vrhunsko obnovljeno stanovanje ima vse karakteristike staromeščanskih stavb – dvokrilna vrata, visok strop, oboke ter klasičen parket. Nahaja se v drugem nadstropju stavbe brez dvigala, orientirano je na V/Z, odlikuje ga veliko naravne svetlobe in  čudovit razgled. Stanovanje obsega vstopni prostor, kopalnico s prho in straniščem, prostoren dnevno bivalni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo z otokom (indukcijska kuhalna plošča, hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj), spalno/delovno sobo, hodnik z garderobnimi omarami in veliko spalnico z »walk in« garderobno sobo ter čudovito lastno kopalnico s kadjo, prho in straniščem. Utility soba je opremljena s pralnim in sušilnim strojem.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, plin – ogrevanje in topla voda, brezžični internet in TV).


Stanovanje z idealno kombinacijo klasike in sodobnosti ponuja visoko kakovost bivanja in je primerno tako za družino ali posameznika kot tudi za predstavništvo, ambasado ali mirno poslovno dejavnost. 


Domače živali niso dovoljene. Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.