PRODANO!! Hiše samostojne, Ljubljana okolica - Vrhnika, 230.000 - 240.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V novem naselju enostanovanjskih hiš na Vrhniki prodamo več samostojnih hiš v dveh etažah. 

Novo naselje se nahaja v bližini neokrnjene narave, nedaleč od izvira Ljubljanice. V okolici je veliko zelenja in sprehajalnih poti. Mirna lokacija je od Ljubljane oddaljena le 15 minut vožnje z avtomobilom.


Samostojne hiše se nahajajo na zemljiščih v velikosti 350-413 m2 in obsegajo dve etaži v neto izmeri 118,30 m2. Pritličje obsega vetrolov, WC, shrambo in dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na prostorno teraso velikosti 31,50 m2. V mansardi se nahajajo kabinet, pralnica, kopalnica in tri spalnice.

Hiše bodo dokončana do 4. podaljšane gradbene faze, kar vključuje postavitev predelnih sten po projektu, vgradnjo grobih električnih in strojnih inštalacij (elektro vodniki, vodovodne in odtočne cevi, razpeljava talnega gretja z vgradnjo razdelilne omare), grobo napeljavo inštalacij varnostnega sistema z vodniki, vgradnjo hidroizolacije in toplotne izolacije, mikro armiran estrih, strojne omete, notranje kamnite okenske police, suhomontažne stropove v mansardi, streho vključno z izolacijo, opečno kritino in kleparskimi izdelki, fasado sistema Rofix (20 cm toplotne izolacije EPS), vgradnjo PVC oken s šest komornim profilom, ALU rolet ter vhodnih ALU vrat.


Okolica bo urejena (asfalt, pralne plošče), vgrajeni bodo vodomerni jašek, elektro omara s podstavkom, priključek meteorne in fekalne kanalizacije na javno kanalizacijo ter dovod inštalacij zemeljskega plina in telekomunikacij v objekt. Prav tako je v ceno vključena montaža kovinskega nadstreška za avtomobile.

V ceno ni vključen elektro merilnik, vodovodni merilnik ter priključitev merilnika za plin, vključno s plačilom soglasij.


Po dogovoru so na voljo tudi dodatna obrtniška dela, ki so zajeta v 5. gradbeni fazi in vključujejo dodatna inštalaterska dela, dobavo in montažo plinske peči, slikopleskarska dela, keramičarska dela, polaganje talnih oblog in zaključno montažonotranje opreme. Dodatna dela v 5. gradbeni fazi niso predmet osnovne ponudbe in se dogovarjajo individualno, z vsakim kupcem posebej, v skladu s potrebami in njihovimi željami ter so predmet aneksa h kupoprodajni pogodbi.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.