ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 950,00 EUR/mesec

Oddamo popolnoma prenovljeno staromeščansko stanovanje v centru Ljubljane. Nahaja se v urejenem bloku, v neposredni bližini je glasbena šola, osnovna šola, vrtec, trgovina, številne restavracije in kavarne ter LPP postajališče.

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju urejenega bloka in obsega hodnik, dve spalnici, kopalnico, WC, kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo. Vsi prostori so orientirani proti severu. Stanovanje je delno opremljeno s stilskimi, rustikalnimi kosi pohištva. V kopalnici je pralno sušilni stroj, kuhinja je polno opremljena (pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, Bosch kuhalna plošča).

 

Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, ogrevanje – lastna plinska peč, internetni priključek itd.). Parkirno mesto ni zagotovljeno. Na voljo so plačljiva parkirna mesta v okolici stavbe ali v bližnji parkirni hiši Kongresni trg.

 

Primerno za družino, par ali posameznika ter tuja predstavništva. Dovoljene so domače živali, zaželen dolgoročni najem, varščina 1290,00 EUR.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe.

 

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.