2-sobno stanovanje, Divača, 109.000 EUR

V centru Divače, prodamo svetlo, funkcionalno razporejeno dvosobno stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju novejšega urejenega bloka z dvigalom, v skupni izmeri 67,6 m2 (neto površina 56,8 m2), z odprtim prostornim balkonom (7,30 m2) in shrambo v kleti (3,50 m2).

Stanovanje je v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje, ki sta oddaljeni 5 min hoje, okoliška infrastruktura v neposrednu bližini zajema tudi trgovino Tuš, šolo, vrtec, lekarno in knjižnico. V bližnji okolici so številne pešpoti (Risnik, Park Škocjanske jame, Lipica,..), avtocestni priključek je oddaljen 3 min vožnje, Sežana je oddaljena 10 min vožnje, Koper in Trst 20 min vožnje, do Ljubljane pa je približno 40 min vožnje.

 

Priročno in svetlo stanovanje zajema veliko predsobo, bivalni prostor v povezavi s kuhinjo in jedilnico, opremljeno z opremo podjetja SVEA (po naročilu), z izhodom na prostoren balkon, veliko spalnico povezano z balkonom in kopalnico s kadjo. Stanovanje je lepo vzdrževano in opremljeno, uporabljeni materiali v stanovanju so visokega cenovnega razreda.

 

Pred objektom sta kolesarnica in otroško igrišče. Možnost parkiranja pred objektom. Stanovanje ima lastne števce za elektriko, vodo in ogrevanje, ki je na plin. Objekt ima upravnika, ki skrbi za vzdrževanje in rezervni sklad. Energetski razred stanovanja je B1.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 031/216-249,

E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.