Poslovni prostor - kombiniran prostor, Gorenjska - Bled, 150.000 EUR

Poslovni prostor – pisarna/trgovina, Gorenjska - Bled, zgrajeno l. 1989, prenovljeno, 1. nadstropje od 2. v trgovskem centru, skupna površina 42 m2. Cena 150.000 EUR (oddaja - 20,00 EUR/m2/mesec). 


V trgovskem centru na Bledu prodamo/oddamo prenovljeno pisarno/ trgovino z izložbo. Nahaja se v 1. nadstropju (terase) in ponuja pogled na jezero in grad. Poslovni prostor je možno razdeliti na dva dela, ima svojo čajno kuhinjo in WC. Primerno za različne dejavnosti.


Prostor je klimatiziran, stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, upravljanje, internet – optika).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.