PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Rudnik, 2950,00 EUR/mesec

Hiša vrstna, Ljubljana Rudnik, zgrajena l. 2017, skupna izmera 161,00 m2, atrij 50,00 m2, P+1, parkirni prostor za dva avtomobila. Cena: 2950,00 EUR/mesec.


V mirni soseski oddamo arhitekturno dovršeno in funkcionalno zasnovano hišo z vrhunsko notranjo opremo. Pod nadstreškom pred hišo sta na voljo dve parkirišči. V neposredni bližini je vsa infrastruktura (šola, vrtec, nakupovalno središče, postajališče LPP), dostop do obvoznice je hiter in enostaven.


Svetla in sodobno oblikovana hiša se razprostira v dveh etažah. V pritličju je razkošen dnevno-bivalni prostor z veliko in povsem opremljeno kuhinjo z otokom (velik hladilnik in zamrzovalnik, pečica, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, mali kuhinjski aparati). Jedilnica, ki je s steklenimi površinami ločena od dnevnega prostora, obsega veliko mizo in steklen strop, zasenčen s senčili, s katerimi lahko pričaramo poseben ambient. Velika panoramska okna bivalni prostor povezujejo z delno nadkrito teraso in ozelenelim atrijem. V pritličju se nahaja tudi utility s pralnim in sušilnim strojem, sanitarije za goste in večja shramba/kolesarnica.


V prvem nadstropju sta dve otroški sobi, delovna soba in kopalnica s prho. Glavna spalnica je umeščena na nasprotnem delu nadstropja in je ločena od ostalega spalnega dela. Ima svojo kopalnico s prho, lesen pult z dvema umivalnikoma in ločeno stranišče. V spalnico vstopimo skozi »walk-in closet« garderobno sobo, kjer je ogromno prostora za shranjevanje.


Vsa oprema v hiši je višjega cenovnega razreda in izdelana po meri. Tla v pritličju so prekrita s čudovitim marmorjem, v nadstropju je položen hrastov parket. Hiša ima talno ogrevanje (lastna plinska peč), okenska senčila na električni pogon in je varovana z alarmnim sistemom. Pod nadstreškom pred hišo sta na voljo dve parkirni mesti in polnilnik za električni avto.


Stroški so odvisni od porabe (talno ogrevanje na plin, elektrika, voda, optični internet).


Edinstvena estetska hiša z vrhunsko opremo je takoj vseljiva. Primerna je za vse, ki si želijo udobje, vrhunsko opremo, mir in varnost. Odlična priložnost za ambasade in predstavništva.


Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 3x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.