Hiša vrstna/4-sobno stanovanje, Savinjska - Slovenske Konjice, 130.000 EUR

Hiša vrstna/4-sobno stanovanje, Slovenske Konjice, zgrajena 1970, P+1+M, lega J-Z, površina 152,80 m2, bivalna površina 117,60 m2, terasa, balkon, garaža, kurilnica, zemljišče 103 m2,. Cena: 130.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V Slovenskih Konjicah, v neposredni bližini Supermarketa Mercator, prodamo čudovito, funkcionalno zasnovano, krajno vrstno hišo. Centralna lokacija zagotavlja bližino mestnega jedra, postajališča avtobusa, trgovine, parka, banke, lekarne, zdravstvenega doma, šole in vrtca.


Hiša je orientirana na jug in zahod, s prelepim razgledom na Konjiško goro. Tlorisna zasnova obsega dnevno sobo s kaminom in izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon, dve spalnici, kopalnico s kadjo in priključkom za pralni stroj ter ločen wc. V mansardi se nahaja dodatna soba in neizdelana podstrešna shramba. Tloris pritličja obsega kurilnico, garažo ter predprostor z umivalnikom in stopniščem. Na južni strani pred hišo se nahaja prelepa zelenica s tlakovano teraso in živo mejo. Ob hiši sta dve parkirni mesti ter dovoz do sosednjih enot. Ob dovozu se vije čudovita trta.


Hiša je bila zgrajena leta 1970. Leta 2004 je bila prenovljena streha in leta 2020 vodovodne cevi. Hiša je v prvotnem stanju in ima velik potencial za prenovo. Nekatere stene so pomožne, kar omogoča spremembo tlorisa. Optika in internet sta na voljo. Vzpostavljen je sistem centralnega ogrevanja preko radiatorjev, pri čemer si novi lastnik izbere vir ogrevanja. Ob hiši se nahaja priključek na plin. Trenutno delujoči vir ogrevanja je kamin v dnevni sobi.


Vpis v ZK je urejen kot stanovanje, funkcionalnost je enaka vrstni hiši. Je brez bremen. Prodaja se delno opremljena. Na voljo je takoj.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.