PRODANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Stična, 185.000 EUR

V Stični, na sončni lokaciji blizu gozda, prodamo stanovanje v 2-stanovanjski hiši. Neto bivalna površina stanovanja je 75,40 m2, stanovanju pripada ločeno zemljišče z zelenico in teraso v skupni izmeri 113 m2. Naselje je mirno in urejeno, vsa infrastruktura se nahaja v bližini; vrtec in šola sta oddaljenja 5 min hoje.


Zasnova stanovanja obsega dve etaži: pritličje in mansardo. V pritličju se nahaja večji prostor za kuhinjo (in shrambo), jedilnico in dnevno sobo z izhodom na lepo urejen vrt, ob vhodu sta kot ločena prostora manjši WC in kurilnica za toplotno črpalko in pralnico. Mansarda obsega 3 sobe in kopalnico s kopalno kadjo. 

Vsaka soba ima francoska vrata z varovalno ograjo. Stanovanje se nahaja na zahodni strani hiše.


Ogrevanje je talno na toplotno črpalko znamke Daikin, stanovanje pa je priključeno na elektriko, vodovod in kanalizacijo. Optični kabel je pred objektom in ga je na objekt potrebno priključiti, sicer pa so razpeljave za internet že v stanovanju.


Pred objektom je skupen asfaltiran dovoz velikosti cca. 214 m2, kjer je možnost parkiranja za več avtomobilov.  Zemljišče pred objektom je solastniško urejeno v ZK. Okolica hiše je zelo lepo urejena z zelenico, na drugi strani se nahaja gozdiček s sprehajalnimi potmi.


Stanovanje v hiši je funkcionalno zasnovano in je odlična priložnost za nakup. Za družine ali pare vseh starosti, za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v bližini narave. Stanovanje je popolnoma novo in neopremljeno in takoj vseljivo. Našteti dokumenti so urejeni: uporabno dovoljenje, gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica ter ZK brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.