PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Sostro, 115.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V bližini Janč, v Sostrem, prodamo samostojno enostanovanjsko hišo s prekrasno parcelo. Hiša je bila v celoti rekonstruirana leta 1990. V letu 2019 je bila menjana streha - Bramac. Hiši pripada čudovit vrt z gojenimi drevesi in travo ter starejšim gospodarskim objektom.


Površina hiše predstavlja 160 m2. Obsega tri etaže: pritličje, nadstropje in neizdelano mansardo. V pritljični etaži se nahaja manjša kuhinja, shramba, hodnik, kmečka soba, ter garaža. V nadstropju je kopalnica, shramba, dnevno bivalni prostor povezan s kuhinjo in jedilnico z izhodom na velik balkon ki ima južno lego in odprt pogled na okoliške hribe. V 3. etaži je neizdelana mansarda, ki omogoča izgradnjo dveh dodatnih sob z izhodom na balkon.


Spodnja etaža hiše se ogreva na krušno peč – drva. V zgornjih etažah je potrebno urediti centralno ogrevanje. Hiša ima vse priključke (elektrika, voda). Možnost priklopa KTV in interneta.


Parkiranje je omogočeno na dvorišču ali v garaži.


Hiša predstavlja odlično priložnost za nakup. Priporočljivo za vse, ki si želijo ustvariti dom blizu narave in stran od mestnega vrveža, hkrati je v neposredni bližini tudi linija LPP.


Možnost dokupa dodatne zazidljive parcele v velikosti  1.420 m2 za ceno 33.000€.


Vsa dokumentacija urejena: gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje in ZK brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.