ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Center, 12,50 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor - pisarna, Center – Gradišče II, stavba zgrajena l. 1965, prenovljena l. 2020, nad. 1/2, površina 103 m2, možnost najema zunanjih parkirnih mest.

Cena: 12,50 EUR/m2/mesec.


Na odlični lokaciji v centru Ljubljane, v urejeni in lepo vzdrževani stavbi, oddamo pisarno v skupni izmeri 103 m2. V neposredni bližini je celotna infrastruktura, več fakultet, postajališče LPP, hiter dostop do avtocestnega priključka ter središča mesta.


Poslovni prostor, ki zajema celotno etažo, odlikuje funkcionalen tloris, ki obsega štiri svetle in prostorne pisarne, sejno sobo, predprostor, primeren za recepcijo ali čakalnico, čajno kuhinjo (električna kuhalna plošča, hladilnik, pomivalni stroj) ter ločene sanitarije. Oddaja se opremljen oziroma po dogovoru z najemnikom. V prostoru so tri klimatske naprave, stavba je opremljena s hišnim alarmnim sistemom, v polkleti je možen najem skladišča. 


Ob stavbi je na voljo šest zunanjih parkirnih mest. Mesečna najemnina za posamezno parkirno mesto znaša 55,00 EUR.


Obratovalni stroški se obračunajo mesečno po porabi in znašajo okvirno 1,50 EUR/m2 (ogrevanje - plin, elektrika, voda, odvoz komunalnih odpadkov). Najemnik je zavezan k plačilu NUSZ.


V prostoru je brezžična internetna povezava, najemnik si glede na potrebe uredi optični priključek.


Poslovni prostor je na voljo za takojšnji prevzem, primeren je za mirno pisarniško dejavnost (agencija, IT podjetje, odvetniška pisarna, zavarovalnica, spletna prodaja itd.). Zaželen je dolgoročni najem.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.