NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša vrstna, Ljubljana Podutik, 510.000 EUR

Na dostopni lokaciji, v mirnem in urejenem naselju, prodamo lepo vzdrževano vrstno hišo, ki ima dve stanovanji, v treh etažah, v skupni izmeri 281,5 (335) m2 bruto površine (196,6 271,9 m2 neto površine) in 268 m2 pripadajočega zemljišča. Celotna infrastruktura se nahaja v bližini; LPP postaja, trgovina, šole, vrtec, sprehajalne poti, Koseški bajer, Mostec, pošta, PST, avtocestni priključek.


Zasnova hiše obsega tri etaže: pritličje, nadstropje in mansardo. Spodnje stanovanje, ki se nahaja v pritličju in delno v 1 .nadstropju je v prvotnem stanju in obsega kuhinjo z jedilnico, spalnico, ločen WC, utility, prostorno dnevno soba z izhodom na pokrito teraso ter atrij. V 1 .nadstropju je hodnik, dve sobi (iz ene od sob je izhod na pokrit balkon), kopalnica z wc-jem in utility.

Drugo stanovanje, ki je v prvem nadstropju in delno v mansardi pa je bilo nazadnje obnovljeno 2017. Funkcionalna razporeditev obsega dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico ter izhodom na balkon in ločene sanitarije. V mansardi sta dve otroški sobi, spalnica z garderobno sobo, prostorna kopalnica s kadjo in pokrita loža.


Obe stanovanji imata uporabno razporeditev prostorov in sta popolnoma ločeni, skupen je samo glavni vhod in del stopnišča (možna preureditev v ločen vhod). Hiša ima tudi dve garaži, kjer se ena uporablja kot večnamenski prostor za shranjevanje. Možnost parkiranja za 3 avtomobile ob hiši.


Hiša je redno vzdrževana. Streha in fasada sta bili obnovljeni leta 2005 in 2008. Streha ima vgrajeno 60 cm izolacijo. Ogrevanje je centralno na mestni plin, po stanovanju v nadstropju in mansardi je napeljan rekuperacijski sistem, inverterska klima naparava. 


Hiša se prodaja delno opremljena. Hiša je primerna za večjo družino (dve generaciji) ali za investicijo.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, tel: 00386-40-626-250, e-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.