Hiša dvojček, Goriška - Log pod Mangartom, 349.000 EUR

Hiša dvojček, S Primorska, zgrajeno l.1909, prenovljeno v zadnjih letih, P+1 nad., skupne površine 194 m2, s pripadajočim zemljiščem v velikosti 378 m2 ter možnostjo odkupa dodatnega zemljišča za hišo v velikosti 400 m2. Hiša je trenutno preurejena v hostel in se prodaja z utečenim poslom (cca. 600 nočitev v sezonskih štirih mesecih (junij – september). Možnost parkiranja ob hiši. Cena: 349.000 EUR.


V čudoviti vasici pod Mangartom prodamo hišo dvojček, ki je trenutno preurejena v hostel in obsega čudovito ohranjeno recepcijo, predprostor, tri spalnice (1 x 2 samostojni postelji, 2 x zakonski postelji – vsaka soba ima svojo kopalnico), dodatne sanitarije ter utility. V zgornje nadstropje vodijo stopnice, mansardo sestavljata dve večji spalnici (4 in 5 postelj) s kopalnicama ter dodatna kopalnica, ki se jo uporablja po potrebi. Hiša je bila preurejena s strani trenutnega lastnika, ki je ohranil vse ključne elemente starih soških hiš in hišo preuredil v funkcionalno bivalno enoto.


Notranji atrij nudi pogled na impresivno okoliško naravo, trenutno služi kot zajtrkovalnica, prostor za počitek, sušilnica in nudi izjemen potencial za morebitno preureditev v večnamenski prostor. Stari skedenj, na zunanjem atriju, je bil preurejen v kuhinjo in v zgornji etaži v dnevni prostor, hiško se brez posebnih posegov preuredi v bivalno enoto, apartma ali dodatno bivalno hišo. Ob hiši je toplotna postaja ter možnost ureditve sanitarij.


Topla voda se ogreva na bojler, ogrevanja prostorov ni, so pa pripravljene vse inštalacije za priklop morebitne ogrevalne postaje.


GD in UD nista pridobljena, vpisano v ZK in brez bremen.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: brina.sotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.