PRODANO!! Hiša samostojna, Gorenjska - Kranj, 690.000 EUR

Samostojna hiša, Kranj – Drulovka, zgrajeno l. 2019, P+1, skupna površina 213,40 m2, bivalni prostor 158,10 m2, terasa in balkon 29,30 m2, shramba 26 m2, nadstrešek 48,77 m2. Cena: 690.000 EUR.


V mirnem naselju individualnih hiš prodamo moderno samostojno hišo v dveh etažah, ki se nahaja na zemljišču velikosti 454 m2. V bližini se nahajajo trgovina, osnovna šola, avtobusna postaja ter številne sprehajalne in rekreacijske površine.


Tloris hiše obsega pritličje in nadstropje. V pritličju se nahaja vetrolov z garderobo, hodnik, dnevni WC, 2x shramba, kabinet ter odprt bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in dodatno shrambo. Iz bivalnega prostora in kuhinje je izhod na ozelenjen atrij s pokrito teraso.


V nadstropju se nahaja utility, kopalnica s kadjo, hodnik, dve otroški sobi ter zakonska spalnica z lastno kopalnico in garderobo. Vse sobe v nadstropju imajo izhod na balkon.

Pred vhodom je pokrito parkirišče za dva avtomobila.


Hiša je grajena klasično z opeko in armiranim betonom, izolirana je s 15 cm toplotne izolacije na zunanjih stenah in 35 cm izolacije na ravni strehi. Okna so ALU izvedbe s trojno zasteklitvijo, vhodna vrata so protivlomna, prav tako ALU izvedbe. Senčenje je urejeno z zunanjimi električnimi roloji / screeni.

Hiša se prodaja popolnoma opremljena s kvalitetnim pohištvom, narejenim po meri. V kuhinji je otok s pečico, kuhalno ploščo in dvižno napo, pomivalni stroj, pečica, 2x hladilnik, skrinja. V dnevni sobi je kamin na drva.


Vsi priključki so urejeni: elektrika, vodovod, kanalizacija, optični internet. Talno ogrevanje in talno hlajenje – s toplotno črpalko in rekuperacijo toplote.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.