ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Vič, 720,00 EUR/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana - Vič - Dolgi most, zgrajeno l. 2000, prenovljeno l.2015, P/1, površina 76,85 m2. Cena: 720,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji na Dolgem mostu oddamo svetle in odprte poslovne prostore v skupni izmeri 76,85 m2. Slednji se nahajajo v urejeni in vzdrževani stavbi. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, parkirna mesta, restavracije, trgovine, pošta ter avtocestni priključek.


Poslovne prostore odlikuje moderno zasnovan tloris, ki obsega odprt prostor v velikosti 61,65m2, manjšo kuhinjo, hodnik s shrambo ter lastne sanitarije. Prednost je velik osrednji prostor, ki ga bodoči najemnik lahko prilagodi svojim potrebam. Prostor je primeren za mirno dejavnost. Poslovni prostori so obrnjeni na zahod. Pisarne imajo velika okna, so svetle in imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje. Prostori so bili v letu 2015 popolnoma prenovljeni. Prostori se oddajajo neopremljeni.


Brezplačno parkiranje je omogočeno ob poslovni stavbi. Fiksni mesečni stroški znašajo 160,00 EUR + DDV (vključuje odvoz smeti, dimnikarske storitve, nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča, zavarovanje stavbe in druge obratovalne stroške (pluženje, košenje trave). Poleg fiksnih stroškov se plačujejo še variabilni mesečni stroški: povprečna vrednost 60,00 EUR + DDV (elektrika, centralno ogrevanje). Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.