Hiša dvojček (enota), Goriška - Bovec, 390.000 EUR

Hiša dvojček (enota), Bovec - Plužna, zgrajena l. 1990, popolnoma prenovljena l. 2008 (nadstrešek dograjen l.2017), K+P+1, skupna površina 108 m2, bivalni prostor 86,40 m2, zemljišče v velikosti 1339 m2, več parkirnih mest. Cena: 390.000 EUR.


Na odlični, mirni lokaciji, v naselju Plužna - nedaleč od mestnega jedra Bovca, prodamo prenovljeno in čudovito opremljeno hišo (del dvojčka) s funkcionalno zasnovanim tlorisom v treh etažah. V bližini (Bovcu) je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje – trgovina, pošta, zdravstveni dom, šola, banka, avtobusno postajališče ter številne sprehajalne in rekreacijske poti.


Hiša se nahaja na zemljišču skupne površine 1339 m2 in obsega delno vkopano klet, pritličje ter 1. nadstropje. Orientacija hiše in vrta nudi odprt pogled proti jugu, zahodu in severu. V kleti se nahajajo soba za biljard, kurilnica, odprta shramba ter hodnik s stopniščem in izhodom na ograjen južni atrij. Pritličje obsega čudovito predsobo, dve popolnom opremljeni spalnici s kopalnicama in izhodom na balkon, utility/pralnico, kopalnico ter izhod na severni atrij. V prvem nadstropju se nahajajo shramba, kopalnica, večja spalnica, čudovit, dovršeno opremljen osrednji prostor s kuhinjo in jedilnim kotičkom ter izhodom na balkon (Z lega).


Primerno za bivanje ali investicijo (možna kratkoročna ali dolgoročna oddaja).


Hiša ima vse priključke: elektrika (ogrevanje), voda, kanalizacija, internet. Na tlakovanem dvorišču je nadstrešek z dvema parkirnima mestoma, okolica hiše je urejena in ozelenjena. Na vrtu je možno zgraditi bazen.


Vpisano v ZK, brez bremen, uporabno dovoljenje ni pridobljeno.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: brina.sotlar@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.