PRODANO!! Hiša samostojna, Goričane - Medvode, 298.000 EUR

Samostojna hiša, Goričane, zgrajena l. 1968,  v celoti obnovljena l.2019, P+1, skupna izmera 188 m2 skupne površine + vrtna hiša ter 598 m2 pripadajočega zemljišča. Cena 298.000 EUR.


Hiša je bila v celoti obnovljena l. 2019 - kritina Gerard in CK peč  Buderus sta bili zamenjani pred nekaj leti, l.2019 nov vodovod in elektro inštalacije, parket, keramika ter kopalnice z vso opremo.  Neto bivalna površina nadstropja je 88 m2 v prvem nadstopju in 84 m2 v pritlično-kletni etaži, ki je primerna tako za stanovanjski, kot delovni prostor. Hiši pripada čudovit vrt z gojenimi drevesi in travo ter zidano vrtno hišo z vodo in elektriko. Naselje je mirno in urejeno, vsa infrastruktura se nahaja v bližini.

 

Zasnova hiše obsega dve etaži: nizko pritličje (polklet) in nadstropje. V polkletni etaži se nahaja večji prostor; obsega sobo, shrambo, utility, kurilnico ter večjo sobo z izhodom na vrt. Spodnja etaža se lahko preuredi v stanovanje.

V nadstropju je sončna in prostorna dnevna soba z izhodom na teraso v povezavi z jedilnico in kuhinjo, vzdolž hodnika se nahajajo še kopalnica, ločen WC in tri spalnice. Vsi prostori so lepo opremljeni, hrastov parket je obnovljen, v kopalnicah je keramika in nova sanitarna oprema.

 

Hišo je ogrevana z radiatorji, centralno ogravanje (olje), možnost montaže toplotne črpalke. V nadstropju je po celotnih tleh (z izjemo kopalnic)  položen obnovljen parket, po kleti nova keramika.

 

Hiša se nahaja na koncu ulice,  parkiranje je mogoče pod nadstreškom ali ob hiši. Je funkcionalno zasnovana in predstavlja odlično priložnost za nakup. Priporočljivo za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom blizu narave in stran od vrveža. Hiša je v zelo dobrem stanju in vseljiva takoj.

 

Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje in ZK brez bremen.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.