V MIROVANJU!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1000,00 EUR/mesec

V strogem centru mesta Ljubljana oddamo prenovljeno, okusno opremljeno in sončno 2-sobno stanovanje. Nahaja se v 2.nadstopju večstanovanjskega bloka brez dvigala. 


Staromeščansko stanovanje je funkcionalno razporejeno, z visokimi stropovi, velikimi okni z odlično protihrupno izolacijo in svetlimi prostori. Razporeditev obsega hodnik, manjši WC in ločeno kopalnico, spalnico, opremljeno z omarami in veliko posteljo ter velik in odprt kuhinjski del, ki se nadaljuje v prostorno dnevno sobo s sedežno garnituro ter knjižnimi policami. Velikost bivalne stanovanjske površine je 80,00 m2.


Stanovanje se oddaja opremljeno.


Ogrevanje je na centralno, stroški so po porabi (cca 150-300,00/mesec).  

 

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura in vse udobje, ki ga nudi center mesta; kulturni dogodki v bližnjem Cankarjevem domu in Drami, v bližini so muzeji, galerije in Opera, restavracije in trgovine. Sprehajalne poti Tivolija in na Rožnik so v nesporedni bližini, zato je lokacija vabljiva za potencialne rekreativce in športnike. Parkirno mesto ni zagotovljeno, možno parkiranje z dovolilnico.

 

Stanovanje se oddaja dolgoročno, najmanj za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja. Najemnik ob sklenitvi pogodbe plača varščino v višini dveh najemnin.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-221-527, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.