3-sobno stanovanje, Ljubljana center, 1700,00 EUR/mesec

V centru Ljubljane oddamo edinstveno opremljeno, popolnoma prenovljeno in prostorno stanovanje. Nahaja se v mirnem delu centra (stranska ulica), v bližini pa so številne trgovine, restavracije in kavarne, LPP postajališče, vrtec, banka itd.


Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in obsega predsobo, veliko dnevno sobo / salon, kuhinjo z jedilnico, hodnik, spalnico z zakonsko posteljo, sobo/pisarno ter kopalnico z utility-jem.


Prostori so orientirani proti vzhodu in severu. Stanovanje je popolnoma opremljeno s stilskim pohištvom, po celotnem hodniku so vgradne omare z veliko prostora za shranjevanje. V stanovanju je kvalitetna oprema, klima, ogrevanje je talno na plin, protivlomna vrata, električne žaluzije. V kuhinji je pomivalni stroj, indukcijska kuhalna plošča, napa, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica, po dogovoru tudi pribor in posoda.


Stanovanju pripadata dve parkirni mesti.


Stroški so fiksni cca. 400 EUR mesečno (elektrika, voda, plin, internetni priključek, itd.).


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, varščina 2x najemnina, živali niso zaželene.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.