PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Hrvaška Novigrad, 200.000 EUR

4-sobno stanovanje (apartma) v poslovno-stanovanjski zgradbi blizu marine Novigrad, stavba zgr. l.2007, 2.nadstropje, bruto 104,52 m2, lastniško parkirno mesto na dvorišču, terase in balkoni v skupni izmeri 12,04 m2. Cena 195.000 EUR.


V središču Novigrada, 350 m od morja, prodamo prostorno, svetlo in lepo opremljeno stanovanje s tremi terasami. Stanovanje se nahaja v 2.nadstropju poslovno-stanovanjske zgradbe, v središču katere se nahaja čudovit manjši park. Za stavbo je parkirišče, kjer ima kupec na voljo lastniško parkirno mesto.


Stanovanje je funkcionalno razporejeno, s štirimi spalnicami, dvema kopalnicama ter velikim dnevnim prostorom z odprto kuhinjo in jedilnico ter izhodom na prijetno teraso z žarom. Glavna spalnica meri 11,76 m2, obrnjena je na vzhod, ima lastno kopalnico s tuš kabino in izhodom na teraso. Tri manjše spalnice so razporejene ob južnem delu stanovanja, dve sta med seboj povezani z balkonom. Skupna kopalnica se nahaja na hodniku ter je opremljena s kadjo, WC, umivalnikom in pralnim strojem. Manjša shramba se nahaja blizu kuhinjske niše. Neto stanovanjske površine je 92,48 m2, od tega je 33,33 m2 velikost dnevne sobe s kuhinjo. 


Ogrevanje je na električne prenosne radiatorje, ohlajanje s klima napravami. Mesečni stroški so nizki, odvisno od porabe.


Stanovanje je primerno za družine in/ali oddajanje kot apartma v najem, saj je Novigrad tudi priljubljena poletna turistična destinacija.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 3% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine (višina davka na promet nepremičnin na Hrvaškem).


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.