3-sobno stanovanje, Savinjska - Celje, 129.000 EUR

3-sobno stanovanje, Celje, zgrajeno 1964, 4./5. nad. v bloku, V-Z lega, površina 71,60 m2, bivalni prostor 69,20 m2, klet, dvigala ni. Cena: 129.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V centru mesta Celje prodamo čudovito, funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje. Centralna lokacija zagotavlja bližino starega mestnega jedra, postajališča mestnega avtobusa, lekarne, trgovine, parka, šole in vrtca. V neposredni bližini se nahaja tudi veslaški center Špica.


Stanovanje je orientirano na vzhod in zahod, tlorisna zasnova obsega ločeno dnevno sobo, dve veliki spalnici, kuhinjo s shrambo in kopalnico. V spalnicah in dnevni sobi je položen parket, v kopalnici so bile delno prenovljene ploščice. Pohištvo ni predmet prodaje. Pred prevzemom stanovanja ga bo lastnik umaknil.


Fasada bloka je bila prenovljena leta 1990, letos pa je bila nameščena toplotna izolacija. Ogrevanje je na mestni plin. V stanovanju je na voljo optika in kabelski priključek.


Parkiranje je omogočeno v bližini stavbe. Blok ima skupno kolesarnico. Stanovanju pripada klet v izmeri 2,40 m2.


Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.