ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Spodnja Šiška, 1200,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Spodnja Šiška, zgrajeno l. 2018, 1./5.nad., skupna površina 104 m2, bivalni prostor 78,20 m2, balkon 13,30 m2, klet 12,50 m2, garažno parkirno mesto. Cena: 1200,00 EUR/mesec.

Na odlični lokaciji, v bližini parka Tivoli, oddamo svetlo in funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje z garažnim parkirnim mestom. Nahaja se v 1. nadstropju urejene novejše soseske Belle Vie Tivoli. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pekarna, LPP postajališče, pošta, osnovna šola, itd.

Stanovanje je orientirano proti jugu (bivalni prostor) in severu (spalnici) in je izjemno svetlo. Obsega predsobo, dnevni WC, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in prostornim balkonom / ložo, hodnik, kopalnico s tušem, utility prostor ter dve spalnici. Spalni del je od bivalnega prostora ločen z dodatnim hodnikom.

Stanovanje se oddaja delno opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, pečica, indukcijska kuhalna plošča, hladilnik z zamrzovalnikom, napa, na hodniku in v spalnicah so vgradne omare, v spalnici je postelja.

Stanovanju pripada tudi prostorna shramba v kleti in garažno parkirno mesto.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik, ogrevanje in topla voda – toplovod, elektrika, optični internet). Ogrevanje – talno gretje, predpriprava za klimo. Varščina 2x najemnina.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,
E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.