ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Podutik, 249.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Podutik, zgrajeno l. 2009, P/3.nad. v vila bloku, skupna izmera 74,20 m2, neto izmera stanovanja 54,70 m2, terasa 20 m2, shramba 6 m2, pokrito parkirno mesto. Cena: 249.000 EUR.


Na mirni lokaciji v Podutiku prodamo 2-sobno atrijsko stanovanje v novejšem vila bloku. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura, LPP, trgovina in številne rekreacijske poti, lokacija ponuja tudi hiter dostop do obvoznice.


Stanovanje se nahaja v pritličju, orientirano je proti vzhodu in jugu in obsega hodnik, kopalnico s tušem, spalnico, bivalno dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter prostorno teraso s pogledom na urejen park.

Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima predpripravo za klimo, električne žaluzije. V kuhinji so pečica, kuhalna plošča, napa, pomivalni stroj ter hladilnik z zamrzovalnikom.


Stanovanju pripada še pokrito parkirno mesto in priročna shramba.


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, komunala, ogrevanje – plin, optični internet).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.