ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana center, 950,00 EUR/mesec

V centru mesta na odlični lokaciji v bližini Zmajskega mostu in mestne tržnice oddamo popolnoma prenovljeno in opremljeno stanovanje v staromeščanski hiši s 7 enotami (3 stanovanja in 4 pisarne).


Okoliška infrastruktura zajema bližino trgovin, bank, vrtca, osnovne in srednje šole, LPP postajališča, zdravstveni dom, itd. Parkiranje je možno z letno dovolilnico v bližnji okolici

oziroma po dogovoru (na notranjem dvorišču).


Odprta zasnova stanovanja obsega bivalni prostor z opremljeno kuhinjo in jedilnico. Spalnica in dnevni prostor sta ločena z drsnimi vrati. V lepo opremljeni kopalnici je prha. Stanovanju pripada tudi s hodnikom ločena manjša sončna soba (8,60 m2), ki je lahko delovna soba, kabinet ali prostor za opravljanje mirne dejavnosti. Z enega od dveh balkonov se razprostira romantičen pogled na Ljubljanski grad. Visoki stropovi (3,30 m) in veliko svetlobe pričarajo eleganco in zračnost, čudoviti karakteristiki staromeščanskih stanovanj v mestnem jedru.


Stanovanje je orientirano na jug/sever, odlikuje ga dosti dnevne svetlobe. Obnovljeno je bilo s kvalitetnimi materiali, je še nevseljeno, oddaja se opremljeno, oprema je bila izdelana po meri. Po tleh je položen hrastov parket, celotno stanovanje ima talno ogrevanje (toplovod EnergetikaLJ). Sanitarna voda se ogreva z grelnikom vode.


Stanovanje nudi vso potrebno udobje, stroški so odvisni od porabe (upravnik UVG, rezervni sklad, elektrika, voda, ogrevanje, optični priključek).


Primerno za pare, posameznike in tuja predstavništva. Brez domačih živali, zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina - 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.