NI NA VOLJO ZA PRODAJO! 1,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 145.000 EUR

V centru mesta prodamo 1,5 sobno opremljeno stanovanje, ki predstavlja odlično priložnost za investicijo. V bližini so trgovina, banka, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, UKC itd.


Stanovanje se nahaja v polkleti manjšega bloka. Obsega hodnik, kopalnico s tušem, spalnico ter dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dodatnim ležiščem. Prostori so orientirani proti severu.


Vsi prostori so opremljeni (oprema po dogovoru ostane v stanovanju), v kopalnici je pralni stroj, na voljo so vse potrebščine in posoda za kratkoročni najem. Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2016, v bloku je bila leta 2015 prenovljena streha, načrtovana je tudi prenova fasade. V stanovanju je urejeno prezračevanje.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – SPL d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – elektrika, optika, rezervni sklad itd.).


Na voljo so plačljiva parkirna mesta na ulici ali z dovolilnico oz. v bližnji garažni hiši.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.