PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Rudnik, 195.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Rudnik - Livada, zgrajeno l. 1975, obnovljeno l. 2020, pritličje/3.nad, skupna površina 52,90 m2, zemljišče 144,00 m2, parkirno mesto pred hišo. Cena: 195.000 EUR.


Na izjemni mirni in zeleni lokaciji, v bližini PST, prodamo prijetno 2-sobno stanovanje z atrijem. Okoliška infrastruktura obsega neposredno bližino sprehajalnih in kolesarskih poti, šole, vrtca, trgovine in ostale infrastrukture. Lokacija omogoča hiter dostop tudi s kolesom do centra Ljubljane. Parkiranje je omogočeno pred stavbo.


Stanovanje nudi odlično lego in je orientirano proti vzhodu. Tloris obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, kopalnico in hodnik. Stanovanje je udobno in čudovito opremljeno (dostopno za vozičke). V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema. Atrij se nahaja pred stanovanjeim in ponuja dodatni kotiček za počitek in uživanje v lastnem vrtu.


Optični priključek, ogrevanje na električne radiatorje, greznica. Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, optika, internet) – cca. 200 eur. Vhod v stanovanje je ločen od ostalih in je omogočen preko lastniškega zemljišča neto površine 144 m2.


Okolica je mirna in urejena, dovozna cesta je namenjena le lokalnemu prometu, pretežno pa sprehajalcem in kolesarjem.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, stanovanje je etažirano, energetska izkaznica za stavbo je pridobljena.


Stanovanje nima uporabnega dovoljenja.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.