PRODANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana - Spodnja Šiška, 234.000 EUR

2,5-sobno stanovanje, Ljubljana – Spodnja Šiška, zgrajeno l. 1964, VP./4., bivalna površina stanovanja 67,50 m2, balkon 4 m2, dve kleti v skupni velikosti 4,66 m2, parkiranje za zapornico, odlična priložnost. Cena: 234.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Na izjemni lokaciji pod Rožnikom prodamo funkcionalno zasnovano 2,5 sobno stanovanje. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; park Tivoli, Rožnik, sprehajalne poti, center mesta je oddaljen le 1,5 km. Lokacija je izjemno mirna in predstavlja visoko kvaliteto bivanja.


Tlorisna zasnova obsega prostoren predprostor, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico, otroško sobo ter prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon. Stanovanje ima idealno lego, saj je spalni del orientiran na sever, dnevno-bivalni prostor na jug. Poleg bivalnega dela v velikosti 67,50 m2, pripada stanovanju tudi balkon v velikosti 4 m2 in dve kleti v skupni velikosti 4,66 m2. Stanovanje je v prvotnem stanju in omogoča bodočemu lastniku prenovo po lastnih željah.


Stavba ima optični priključek, ogrevanje je na toplovod, dodaten plinski priključek v kuhinji. Stroški so odvisni od porabe (upravnik Dom Efekt, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki. Streha je bila obnovljena leta 2000, zbirajo se sredstva za obnovo fasade. Parkiranje urejeno na skupnem parkirišču z zapornico.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno in brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.