PRODANO!! Hiša samostojna, Bevke, 396.000 EUR

Na sončni lokaciji z izjemnim razgledom prodamo nadstandardno hišo lesene skeletne gradnje. Hiša je moderno zasnovana, s svetlimi in zračnimi prostori (J lega), iz dnevnih prostorov vodi izhod na leseno teraso. Vrt je lepo urejen, obdajajo ga stare vrbe in hrasti, sivke in zeleno rastje. Nezazidljivo zemljišče ob enoti obsega 6.338 m2. Teren je nasut in dvignjen, območje ni poplavno.

 

Razporeditev hiše obsega pritličje z velikim dnevnim prostorom, svetlo in sočno kuhinjo in jedilnico, ločenim prostorom za kurilnico ter ločenimi sanitarijami. Mansarda obsega galerijski del z odprto pisarno, veliko spalnico, garderobno sobo in moderno kopalnico.

 

Hiša je skeletne gradnje, izolirana s kameno volno in izolacijo na notranji in zunanji strani. Ogrevanje je talno na toplotno črpalko Daikin, prezračevanje z rekuperacijo, vgrajena so lesena okna z notranjimi žaluzijami. Vsak prostor je opremljen s termostatom za uravnavanje temperature. Pritličje je v celoti prekrito s keramiko, v nadstropju je povsod položen parket (oljen, dimljen hrast).

 

Hiša je priključena na elektriko, vodovod in optiko. Kanalizacija je v načrtu, zaenkrat je pod objektom čistilna naprava.

 

Pred objektom je urejen peščen dovoz , kjer je  pod nadtreškom možnost parkiranja za dva avtomobila. Okolica hiše je zelo lepo urejena dostop je hiter in enostaven. Infrastruktura je v bližini: vrtec in šola, športni park in sprehajalne/športne poti. Kmalu bo zgrajen priključek na AC, do katerega bo vožnje 5min. Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica ter ZK brez bremen.

 

Hiša je primerna za par ali manjšo družino (potrebna dograditev otroške sobe), za vse, ki radi uživate v miru, soncu in lepem okolju. Izjemna priložnost za nakup!

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.